Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως

Ανακοίνωση Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Παρακαλούνται οι αξιότιμοι συνάδελφοι να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της ετήσιας εισφοράς ανά μέλος από το συλλογικό όργανο.

Τρίπολη 21-2-2018

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                             Η Γραμματέας

Ιωάννης Αγγελάκος                      Νικολία Φρέντζου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίπολη 16-02-2018

Επισυνάπτεται ανακοίνωση σχετικά με τις ετήσιες δηλώσεις ενεργείας και τις ταυτότητες των Μελών του Συλλόγου, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν το Σύλλογό μας.

Εκ του Δ. Σ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για τους αυτεπαγγέλτως διοριζόμενους Δικηγόρους είτε για αστικές υποθέσεις είτε για ποινικές υποθέσεις είτε και για τις δύο να συμπληρώσουν το όνομά τους στις σχετικές λίστες που υπάρχουν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου (ρωτήστε την κυρία Χρύσα).   

 

 

Διακήρυξη 16 τέως Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων

Στη διακήρυξη αρχών και θέσεων προχώρησαν τέως Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων (αρχικά 11, ο αριθμός των οποίων διευρύνθηκε στους 16) από όλη την Ελλάδα "διαπιστώνοντας το ανεξήγητο κενό έκφρασης από αυτούς που θα ανέμενε κανείς να λάβουν πρωτοβουλίες στις ζοφερές αυτές εποχές".    

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της διακήρυξης.   

 

 

Προκήρυξη Διαγωνισμού

Επισυνάπτεται προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών θέσεων Δικαστικών Λειτουργών του Δικαστικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων στο βαθμό του Παρέδρου.    

 

 

Σελίδες

Εγγραφή στη Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως