Είστε εδώ

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για τους δικηγόρους μέχρι την Πέμπτη 25-04-2019 κι ώρα 12:00

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων στις επικείμενες ευρωεκλογές κι αυτοδιοικητικές εκλογές, τροποποίησε την εκλογική εγκύκλιο ως εξής:

"Τροποποιείται η Εγκύκλιος του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου ως προς τα μέλη των δικηγορικών συλλόγων. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 25/4/2019 και ώρα 12.00.". (www.areiospagos.gr)  

Διευκρινίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων προτίμησης και εξαίρεσης θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του portal.olomeleia.gr για τους δικηγορικούς συλλόγους που μετέχουν στο πληροφοριακό σύστημα, προς αποφυγή καθυστερήσεων κι επιτάχυνση της διαδικασίας.  Η διαδικασία αυτή ισχύει και για όσους έχουν ήδη καταθέσει αίτηση στο σύλλογό τους.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα κωδικούς καλούνται να απευθυνθούν άμεσα στον Πρόεδρο του Συλλόγου και στο Μέλος του Δ.Σ. Βασιλική Δημάκη, οι οποίοι θα τους παρέχουν οδηγίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων.

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 1086_2019.pdf541.65 KB