Είστε εδώ

Μήνυμα Προέδρου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τριπόλεως, είναι από τους αρχαιότερους στην Ελλάδα και σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του έχει συμβάλλει στην ορθή απονομή της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα όμως, έχει το βλέμμα του στραμμένο προς το μέλλον, ιδίως τώρα που η πλειονότητα των μελών του είναι νέοι Δικηγόροι, σε ηλικία αλλά κυρίως σε ιδέες και τρόπο σκέψης. Κρίνει λοιπόν, ότι είναι αναγκαία μία νέα μορφή επικοινωνίας, ενημέρωσης και πληροφόρησης των μελών του, όλου του νομικού κόσμου και κυρίως των πολιτών, προσαρμοσμένη και ερειδόμενη στις νέες μορφές τεχνολογίας και επικοινωνίας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, πράγμα που επιτάσσει την ανανέωση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό του τρόπου έκφρασης Kαι ενέργειας. Η επίσημη δημιουργία του διαδικτυακου μας τόπου αναμφισβήτητα θα συμβάλλει στην ικανοποίηση των σύγχρονων απαιτήσεων, που έχει δημιουργήσει η ραγδαία πρόοδος και εξέλιξη της τεχνολογίας της πληροφορικής.

Η ιστοσελίδα μας θα περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μέλη μας, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τις επιστημονικές ημερίδες του Συλλόγου μας, καθώς και χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης στο Πρωτοδικείο Τριπόλεως και γενικά στην πατρίδα μας.

Η ιστοσελίδα αυτή δεν θα ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί και να υπάρξει, χωρίς την πρωτοβουλία, τη σκέψη και την ενεργή ενασχόληση των νέων μελών του Δ.Σ.Τ., τους οπoίους προσωπικά και από τη θέση αυτή ευχαριστώ θερμά, αφού η συμβολή τους ήταν ουσιαστική και κεφαλαιώδης.

Καλωσορίζουμε λοιπόν, όλους στη νέα αυτή δράση του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως και στην ιστοσελίδα του και ευχόμαστε να συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη ενημέρωση των μελών του, όλων των Δικηγόρων και των Ελλήνων πολιτών.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.Τ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. KΩΣTOΓlANNHΣ