Είστε εδώ

Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως

Παράταση αναστολής των εργασιών των δικαστηρίων της Χώρας

 

Α) Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, η αναστολή των εργασιών των δικαστηρίων της Χώρας παρατείνεται μέχρι και τις 7 Ιουνίου 2019

Β) Ειδικά για τα Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης η αναστολή των εργασιών παρατείνεται μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2019.

Περαιτέρω πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

 

Ενημερώνουμε τα Μέλη του Συλλόγου μας ότι την Πέμπτη 23-05-2019 κι ώρα 18:00, στο Πρωτοδικείο Τριπόλεως (Δικαστικό Μέγαρο), θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους για τις επικείμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Εκ του Δ.Σ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΔΕ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι - μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε. όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο Λ.Ε.Δ.Ε. έχει ήδη εφαρμόσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.  

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για τους δικηγόρους μέχρι την Πέμπτη 25-04-2019 κι ώρα 12:00

 

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων στις επικείμενες ευρωεκλογές κι αυτοδιοικητικές εκλογές, τροποποίησε την εκλογική εγκύκλιο ως εξής:

Σελίδες

Subscribe to Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως