Είστε εδώ

Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

 

Ενημερώνουμε τα Μέλη του Συλλόγου μας ότι την Πέμπτη 23-05-2019 κι ώρα 18:00, στο Πρωτοδικείο Τριπόλεως (Δικαστικό Μέγαρο), θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους για τις επικείμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Εκ του Δ.Σ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΔΕ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι - μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε. όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο Λ.Ε.Δ.Ε. έχει ήδη εφαρμόσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.  

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για τους δικηγόρους μέχρι την Πέμπτη 25-04-2019 κι ώρα 12:00

 

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης/εξαίρεσης για το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων στις επικείμενες ευρωεκλογές κι αυτοδιοικητικές εκλογές, τροποποίησε την εκλογική εγκύκλιο ως εξής:

6ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων

 

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών (ΔΣΠ) διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα "Το Δημόσιο Δίκαιο σε "Αμηχανία" Κλασικά ζητήματα και νέα διλήμματα" στις 12 - 13 Απριλίου 2019 στην Πάτρα.  

Παρασκευή 9:30 - 20:15 & Σάββατο 9:30 - 18:00  

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών "Κωστής Στεφανόπουλος" και Βιβλιοθήκη Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Φιλοποίμενος 24.  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Οι εγγραφές άρχισαν  

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019  

Σελίδες

Subscribe to Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως