Είστε εδώ

Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος (Συνεδρίαση 01-08-2020)

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, την 1η Αυγούστου 2020, στο

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής 07-07-2020

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής για το σχέδιο νόμου "Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις και άλλες διατάξεις"

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού έλαβε υπόψη της τις διατάξεις του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Επισυνάπτονται α) η ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΔΣΤ για τον ορισμό δύο (2) εκ των μελών του ως τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής του της παρ. 1 του άρθρου 18 του Ν. 3889/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 49 του Ν. 4685/2020 (ΦΕΚ 92 τεύχος Α), που θα εξετάσει τις αντιρρήσεις κατά του δασικού χάρτη της ΠΕ Αρκαδίας και β) τα σχετικά έγγραφα της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων/ Διεύθυνση Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών.

Σελίδες

Subscribe to Τα Νέα του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως